Nieuws

29 maart 2021
03 april 2021 ophaaldag

Zaterdag 3 april organiseren we weer een ophaaldag voor ons rundvlees. Zo bent u met Pasen ook verzekerd van een lekker stuk rundvlees van onze eigen boerderij, met de allerbeste kwaliteit! Onze producten rechtstreeks van de boerderij, thuis bij u op het bord. Met onze boeren en hulpboeren zorgen we iedere dag voor onze koeien, de gewassen en de natuur rondom onze boerderij. Eerlijk smaakvol vlees van onze koeien die grazen in de natuurgebieden rondom..

Lees meer
15 december 2020
15 december corona update

15-12-2020, Corona update en aankondiging extra openingstijden. Onze boerderijwinkel zal onlangs de strengere maatregelen ook de komende tijd gewoon geopend blijven. We verzoeken u wel om aan de geldende RIVM maatregelen te houden. De overheid verzoekt iedereen om niet met groepjes of het gezin op pad te gaan. Wij verzoeken u om daar goed gehoor aan te geven en derhalve alléén naar ons toe te komen. Wij verzoeken bezoekers van onze winkel om tenminste 1,5..

Lees meer
10 oktober 2020
Nieuwe website

Onze website is online! We zullen in de komende tijd nog wat aanpassingen doen om het gebruiksgemak verder te verbeteren. Heeft u vragen of tips. neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer