Nieuws

11 december 2023
Kerstmis 2023

Ons hele (kerst) assortiment vers bij u op tafel!  De laatste cadeautjes kopen, de kerstboom versieren en de tafel mooi dekken. Kerst is heel gezellig maar een goede planning is belangrijk! Om te helpen hebben we voor u  een een handige kerstbestellijst gemaakt. Kerstbestellijst Op onze kerstbestellijst hebben we alvast het grootste gedeelte van ons heerlijke assortiment op een rijtje gezet. U kunt de lijst ophalen in onze boerderijwinkel of download een versie hier of..

Lees meer
6 januari 2023
Ophaaldag 04 februari 2023

Op zaterdag 04 februari 2023 organiseren we weer een ophaaldag voor ons rundvlees. Geniet van ons heerlijke malse rundvlees. Nu met 2 nieuwe pakketten. Een probeerpakket en een speciaal winterpakket. Bestellen kan via onze webshop of mail naar info@bijzonderrundvlees.nl We zorgen dan dat het pakket op 04 februari voor u klaar ligt in de boerderijwinkel of bezorgen deze graag de 15e bij u thuis. (We bezorgen in een straal van 15 km rondom de boerderijwinkel)..

Lees meer
21 april 2022
Er zijn weer asperges!

Het seizoen is weer begonnen!  Bestel online of kom langs in onze boerderijwinkel! de winkel is geopend op de volgende dagen: Woensdag van 9 tot 17 uur Vrijdag van 9 tot 17 uur Zaterdag van 8 tot 16 uur

Lees meer