Voor de horeca

Dagelijks verse producten rechtstreeks van de boerderij in uw restaurant?
Bent u op zoek naar een regionale samenwerking rechtstreeks met de boerderij? dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij produceren, selecteren en leveren dagelijks voor u smaakvolle, verse producten zoals zuivel, rundvlees, aardappelen, groente en fruit. Daarnaast kunnen we voor u groenten en fruit op maat en soort produceren. van aardappels tot lokaal geteelde galia meloenen. U bent bij ons aan het juiste adres.

Vakmanschap boven massaproductie
Met onze AGF producten, het beste rundvlees en de lekkerste boerderijproducten maakt u het verschil op het bord. Naast onze eigen boerderij werken we samen met verschillende collega’s zo kunt u voor al uw wensen op het gebied van AGF gewoon bij ons terecht. Onze medewerkers werken, zijn niet ‘zomaar’ werknemers. Het zijn hardwerkende (hulp)boeren met passie voor de schitterende producten waarmee ze werken. We helpen u inspelen op de behoefte van uw gasten, volgen zo veel mogelijk de seizoenen en werken we met streekproducten. En dat merk je ook in de portemonnee. Dat neemt niet weg dat we het hele jaar door een bijzonder breed assortiment boerderijproducten aanbieden met een constante kwaliteit.

Smaakvol en verantwoord
Al onze producten worden met zorg geteeld, geselecteerd en bij u bezorgd. Dat wil zeggen we werken samen met de zorgboerderij. In alle processen!

Wilt u een keer op de boerderij langskomen om te zien hoe we werken, waar de groentes groeien of hoe ons vee wordt gehouden? of wilt u met ons in gesprek gaan over de levermogelijkheden? neem dan snel contact met ons op!