Voor scholen

Dagelijks vers en lekker fruit op uw school? 
Leerlingen die gezond eten kunnen zich beter concentreren, zijn minder snel ziek en zitten lekkerder in hun vel. Wij bieden u de mogelijkheid om tot klasniveau (seizoensgebonden) groente en fruit op uw school te laten bezorgen. Lekker en leerzaam. In het seizoen hebben we ook zomerfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen, kersen en pruimen. Naast ons fruit kunnen wij u ook verschillende soorten groenten leveren zoals (mini) komkommers, (snoep) tomaten en paprika’s. U ontvangt de zekerheid van optimale kwaliteit van producten, snelle levertijden en flexibiliteit. We stellen samen met de zorgboerderij de pakketten samen en bezorgen deze bij scholen in de buurt.

Hoe werkt het?
1. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.
2. We sturen u een voorstel op maat.
3. Het fruit bezorgen we op uw school.
4. De samenstelling en aantallen zijn altijd aan te passen.

Alles voor de lunch. 
Naast schoolfruit kunnen we uw school ook voorzien van vruchtensappen (bijvoorbeeld de appelsaptappen) en nog veel meer boerderijproducten zoals schoolmelk. Heeft u hier interesse in? Geef het aan in het opmerking veld. We sturen u dan meer informatie.

Kies voor gezond! 
De ‘gezonde tien uurtjes’ op school zijn niet te missen als moment om fruit of groente te eten. Een kind heeft namelijk 150 gram groente en 2 maal per dag fruit nodig om goed te presteren. Met het faciliteren van gezonde voeding dragen wij bij aan onze missie om gezonde voeding op scholen voor iedereen bereikbaar te maken.

  • Een gezonde school presteert beter.
  • Lekker fruit met zorg geleverd!
  • De kwaliteit is gewaarborgd door dubbele controle en op maat gemaakte pakketten.
  • Natuurlijk bezorgd op het moment dat het jullie het beste uitkomt. (al vanaf 07.00 uur ochtends)