Zorgboerderij

Onze zorgboerderij bestaat al sinds 1998 en ligt op nog steenworp afstand van onze boerderijwinkel. Samen met deze locatie en onze locatie in Oldenzaal zorgen we voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen.  Bij de zorgboerderij kunnen onze deelnemers samen met anderen wonen, werken, spelen en leren op de boerderij.

Zorg op maat
We vinden  het belangrijk om goed te kijken naar de behoeften, wensen en mogelijkheden. Het kind, de jongeren of volwassene staat altijd centraal in het zorgproces. In samenwerking met ouders, gemeenten en andere betrokkenen zetten wij dan de best passende zorg in zodat kinderen de mogelijkheid krijgen om te kunnen ontwikkelen en groeien. We bieden een zinvolle vrije tijds- en/of dagbesteding waarbij onze zorgactiviteiten nauw verwant zijn met de natuur en de dieren op de boerderij.

Samen staan we sterk
Op zorgboerderij Ensink werken we samen met een team van pedagogische medewerkers, psychologen, orthopedagogen, verpleegkundigen, dierverzorgers en algemeen medewerkers. Naast onze vaste medewerkers zijn er ook mensen in opleiding bij Zorgboerderij Ensink. We hebben stagiaires uit zowel agrarische en pedagogische opleidingsrichtingen. Kortom een breed inzetbaar, gedreven team met veel expertise wat zich iedere dag met passie inzet voor de zorg voor de kinderen, jongeren en volwassenen op de boerderij.

kijk voor meer informatie en aanmelden ook eens op de website van de zorgboerderij

Terug naar werkwijze