Werkfruit voor bedrijven

Dagelijks vers en lekker fruit op uw werk?
Geniet samen met uw collega’s van onze boerderijwinkel aangevuld met diverse boerderijproducten. In het seizoen hebben we ook zomerfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen, kersen en pruimen. Naast ons fruit kunnen wij u ook verschillende soorten groenten leveren zoals (mini) komkommers, (snoep) tomaten en paprika’s. Wij denken graag met u mee en bezorgen fruit bij u op het bedrijf. U ontvangt de zekerheid van optimale kwaliteit van producten, snelle levertijden en flexibiliteit. We stellen samen met de deelnemers van de zorgboerderij de pakketten samen en bezorgen deze bij u op locatie.

Hoe werkt het?
1. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.
2. We sturen u een voorstel op maat.
3. Het werkfruit bezorgen we op uw bedrijf.
4. De samenstelling en aantallen zijn altijd aan te passen.

Alles voor een lunch. 
Naast werkfruit kunnen we uw kantine ook voorzien van vruchtensappen (bijvoorbeeld de appelsaptappen) en nog veel meer boerderijproducten. Heeft u hier interesse in? Geef het aan in het opmerking veld. We sturen u dan meer informatie.

Kies voor gezond! 
Wij geloven dat een gezond bedrijf begint bij gezond personeel. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat uw bedrijf zo gezond mogelijk is. Fruit helpt hierbij en het biedt ook nog vele extra’s voor ieder binnen het bedrijf.

  • Laat de productiviteit stijgen met vers fruit op de werkvloer en ga de strijd aan met ziekteverzuim.
  • Goed fruit helpt uw werknemers fit te blijven.
  • Creëer een gezond bedrijfsimago. Niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw klanten.
  • Natuurlijk bezorgd op het moment dat het jou en je collega’s het beste uitkomt. (al vanaf 07.00 uur ochtends)
  • Daarnaast is ook nog fiscaal aantrekkelijk! Het verstrekken van groente en fruit valt namelijk onder de nihil waardering. Dit houdt in dat het aanbieden van werkfruit niet ten kosten gaat van de 1,2% vrije ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever.