Voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Dagelijks vers en lekker fruit? 
Cliënten die gezond eten: kunnen zich beter concentreren, zijn minder snel ziek en zitten lekkerder in hun vel. Wij bieden u de mogelijkheid om (seizoensgebonden) groente en fruit en andere heerlijke boerderijproducten te bezorgen. Met zorg voor u geselecteerd en gebracht.  In het seizoen hebben we ook zomerfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen, kersen en pruimen. Naast ons fruit kunnen wij u ook verschillende soorten groenten leveren zoals (mini) komkommers, (snoep) tomaten en paprika’s. U ontvangt de zekerheid van optimale kwaliteit van producten, snelle levertijden en flexibiliteit. We stellen samen met de zorgboerderij de pakketten samen en bezorgen deze bij verzorgingstehuizen in de buurt.

Hoe werkt het?
1. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.
2. We sturen u een voorstel op maat.
3. We leveren het fruit dagelijks bij u af.
4. De samenstelling en aantallen zijn altijd aan te passen.

Ook alles voor een maaltijd 
Naast ons groente en fruit. kunnen we u ook op maat alle versproducten aanbieden voor een heerlijke maaltijd. Ouderwets lekker draadjesvlees, met verse seizoensgebonden groenten. of wat dacht u van verse rabarber, appelmoes en soepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Smaakvol en verantwoord
Al onze producten worden met zorg geteeld. dat wil zeggen we werken samen met de zorgboerderij. We produceren, selecteren en bezorgen met zorg uw producten. Wilt u een keer op de boerderij langskomen om te zien hoe we werken, waar de groentes groeien of hoe ons vee wordt gehouden? of wilt u met ons in gesprek gaan over de levermogelijkheden? neem dan snel contact met ons op!