Werkwijze

Om de beste kwaliteit producten voor een maaltijd te leveren is aandacht voor dierenwelzijn en de natuur belangrijk. Bij onze zorgboerderij hebben we naast de zorg voor onze deelnemers ook de zorg voor de groenten, fruit en aardappelen. natuurlijk met de beste smaak en kwaliteit en zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Of het nu met de hand gerooide nieuwe aardappels zijn, de lekkerste sperziebonen of pompoenen en courgettes die zacht van smaak zijn. De zorgboerderij leeft, werkt en eet met de seizoenen mee. Zo zorgen we er voor dat we de lekkerste groente en fruit op tafel krijgen.

Bij onze veehouderij staan rust en respect voor de dieren centraal. Goede voeding en ruimte zorgen er voor dat onze dieren in perfecte conditie zijn en blijven. Alles wordt er aan gedaan om stress bij de dieren te vermijden. Samen met de medewerkers en deelnemers van de zorgboerderij zorgen we iedere dag goed voor ons vee. Ook op het slachthuis gaan ze respectvol om met onze dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Vervolgens komt het vlees geportioneerd, vacuüm verpakt, vriesvers weer terug en wordt het verkocht in onze boerderijwinkel.

In de boerderijwinkel worden onze producten rechtstreeks aan de consument verkocht. We bieden een ruim assortiment aan van verschillende boerderij producten, aangevuld met verse scharreleieren, zuivel en vruchtensappen. We werken met een team van verkoopmedewerkers en deelnemers die daarnaast ook vaak bij de koeien en in de tuinderij te vinden zijn. We proberen u zo goed mogelijk te adviseren en helpen u mee met samenstellen van uw boodschappen.  Samen met de deelnemers van de zorgboerderij werken we dagelijks in de winkel en maken we ieder bezoek weer uniek!