Over ons

Onze boerderijwinkel is onderdeel van zorgboerderij Ensink. De zorgboerderij bestaat uit 3 locaties rondom vliegveld Twente waar we zorg verlenen aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen. Op de boerderij bieden we mogelijkheden voor wonen, logeren en verschillende vormen van dagbesteding en leer/werk plekken. Samen met onze deelnemers zorgen we met veel liefde voor onze dieren, het land en de natuur.

Onze zorgboerderij
We zorgen voor een veilige en fijne woon en leer en werkplek, gericht op stabiliteit en een optimale ontwikkeling van de deelnemers op de boerderij. Onze zorgactiviteiten staan nauw verwant aan de natuur en de zorg voor onze dieren. Dat vinden wij belangrijk. De ruimte en alle dieren op de boerderij bieden veel mogelijkheden voor leuke en leerzame activiteiten en (groene) maatschappelijke initiatieven.

De boerderijwinkel
Met de komst van de boerderijwinkel eind 2019 zijn we een nieuwe weg in gegaan. We produceren uitsluitend nog voor onze eigen winkel en gebruik op de zorgboerderij. Onze producten rechtstreeks van de boerderij, thuis bij u op het bord. Eerlijke smaakvol vlees van onze koeien die grazen in de natuurgebieden rondom vliegveld Twente. Verse groente, fruit en de lekkerste piepers rechtstreeks van het land. Een korte keten, daar gaan we voor!

Wilt u meer weten over hoe we werken? kijk dan eens bij werkwijze