Boerderijwinkel

De boerderijwinkel
Sinds 2019 hebben we een boerderijwinkel geopend. daar verkopen we onze smaakvolle, verse producten zoals zuivel, rundvlees, aardappelen, groente en fruit. Producten met zorg gemaakt en aandacht dier en natuur. Eerlijke producten met duidelijke herkomst. Een korte keten daar gaan we voor!

Proef de smaak van het seizoen!
We bieden in onze winkel het hele jaar de lekkerste seizoensgebonden producten aan. Seizoens gebonden eten is niet alleen lekkerder maar omdat ze van lokale teelt afkomstig zijn, zijn seizoensgroenten ook veel beter voor het milieu. En niet te vergeten: het is ook goed voor je portemonnee! Eet je bijvoorbeeld groenten in hun oogstseizoen, dan betaal je een stuk minder.

Het belang van een korte keten
We zetten ons in om producten rechtstreeks uit de regio van boer naar bord te krijgen. Het is voor ons de manier van kringlooplandbouw en het draagt ook bij aan de kennisvergroting over ons voedsel en waar het vandaan komt. Restproducten worden verder verwerkt bij ons op de zorgboerderij en gebruikt als voer voor ons vee. Door minder schakels in de productieketen staat de boer komen we meer in contact met onze consumenten. En door de lokale samenwerkingen aan te gaan vormen we één collectief. Kortom het brengt dat boer en burger dichter bij elkaar komen.

Openingstijden
Onze winkel is het hele jaar door op de volgende dagen geopend

  • Op woensdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
  • Op vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
  • Op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur

Bestellen en bezorgen
Bestellen en bezorgen is ook mogelijk binnen een straal van 10 kilometer rondom de boerderij. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Terug naar werkwijze